Szerződési leheőségek

Szerződési lehetőségeink lehetővé teszik számunkra, hogy ügyfélre szabott szolgáltatásokat nyújtsunk. Az Ön igényei alapján Ön és az Ön kapcsolattartója a UNIS-nál döntenek az igényeknek és követelményeknek leginkább megfelelő szerződési formáról. Az Ön által igényelt alkatrészek listája alapján megküldjük Önnek az árajánlatot.

A UNIS Group az alábbi szerződéseket kínálja:

24/7 órás készenléti szerződés

A szerződés megkötése esetén a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetőek vagyunk. Az Ön ügye áll a középpontban, mindennel szemben elsőbbségez élvez. A hibás modul beérkezése után kis időn belül elkezdődik a javítás. A készenléti szerződés segítségével a sürgősségi díjakat csökkenteni tudja.

Szerződés pótalkatrész készlet tartására (Kritikus raktárkészlet)

Ön tájékoztat minket arról, hogy mely elektronikai alkatrészek játszanak kritikus szerepet a termelési folyamatban. A UNIS biztosítja ezen alkatrészek készleten tartását. Ha Ön a tartalék készletről igényel alkatrészt, azt 24 órán belül kiszállítjuk Önnek. Külön díjszabás mellett biztosítjuk az alkatrész gyorsabb kiszállítását.

A szerződés időtartama alatt az alkatrészek mindenkor, azonnal az Ön rendelkezésére állnak. Ez azt jelenti, hogy a meghibásodott ipari elektronika következtében bekövetkező nem beütemezett termeléskiesés költségeit minimális szintre csökkentheti.

A szerződés költsége az adott elektronika jellegétől függ.

Az Ön előnye

  • Meghibásodott alkatrészek cseréje 24 órán belül.
  • Meghibásodás költségeinek minimalizálása.
  • Új beruházások elhalasztása.
  • Meglévő gyártósor vagy berendezés hosszabb használata.
  • Hosszú távú támogatás.

Ön minimalizálhatja a meghibásodott ipari elektronika által okozott termeléskiesés költségét.

Érdeklődik?

Érdeklődik valamelyik UNIS Group szerződéstípus iránt? Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink segítenek a tökéletes megoldás kiválasztásában.