Ipari projektek

A UNIS Group Kutatási és Fejlesztési Osztálya (R&D) kifejezetten a specifikus műszaki problémák megoldására jött létre. Képzett szakembereink ügyfeleinkkel együttműködve dolgoznak a projekteken. Ezen projektek rendkívül különbözőek és az ipari alkalmazások széles körét ölelik fel.

Meglévő elektronikai eszközök újratervezése

A UNIS Group egyedi, (életciklusuk végén járó) elektronikát készít az Önök igényei szerint. Ezáltal nincs szükség arra, hogy egy teljesen új rendszer építésébe ruházzanak be, mivel meglévő megbízható gépeinek Elektronikai eszközét változtatjuk meg olymódon, hogy a működőképesség folyamatos legyen.
Amennyiben az Önök által igényelt elektronika elavult, a UNIS Group elvégzi az alapos elemzést, újra készíti Önöknek.

Specifikus tesztrendszerek fejlesztése

Kérésre tesztrendszereket építünk ki. Ezzel lehetővé tesszük, hogy R&D részlegünkön ügyfél – specifikus javításokat alapos előteszteknek vessük alá.
Előfordulhat hogy problémát a szoftver csatlakozás, az adatok és/vagy a vezérlés nem ismert működése okozza. Ki tudunk fejleszteni tesztrendszereket olyan esetekre, amelyek ezeket a modulokat is vizsgálhatóvá teszik.

Specifikus kérdés vagy projekt van a termelésben? A UNIS Group örömmel segít a megoldásban! Kérem, keressen meg minket, minden kötelezettség nélkül. Szakértőink szívesen állnak az Ön rendelkezésére.