Épületautomatizálás

Épületautomatizálási szolgáltatásaink körébe valamennyi (elektronikai) épületautomatizálási vezérlőrendszer beletartozik. Többek között a kényelmi, tűzérzékelő és biztonsági automatizálási rendszerek, de példaként említhetők még a Honeywell vállalat elektronikus vezérlésű klíma szabályzói (HVAC) is, amelyeket a világ számos hotelében, kórházában és repülőterén előszeretettel alkalmaznak.

Kiemelt beszállító és hivatalos szervizközpont

Többéves szaktudással és szakmai tapasztalattal rendelkezünk az épületautomatizálási rendszerek javítása, tesztelése és karbantartása terén. Bár márkafüggetlen vállalatként működünk, a Honeywell HVAC termékei jelentik a fő szakterületünket. Nem csupán a Honeywell kiemelt beszállítójaként, hanem a Honeywell hivatalos szervizközpontjaként vagyunk jelen a piacon.

Folytonosságot biztosító átfogó megoldások

Válasszon új vagy felújított termékeink közül, vagy vegye igénybe magasan képzett mérnökeink szolgáltatásait: szakembereink elemzik a felmerülő problémákat és megfelelő (automatizálási) megoldásokat dolgoznak ki. Az eredeti gyártó által már nem támogatott rendszerek és termékek karbantartásával gondoskodunk jelenleg használt rendszereinek folyamatos működésének biztosításáról.

Egyedi berendezésekkel felszerelt tesztközpontunkban a termékek működésének tesztelése mellett komplett rendszerek ellenőrzését is elvégezzük. Így gondoskodunk rendszerei (javítás utáni) megbízható és zavartalan működéséről. Akár két év garanciát is vállalunk berendezéseire.

Javítás, felújítás és a kulcsfontosságú alkatrészek készletezése

Legyen szó javításról vagy felújításról, esetleg saját leltárkészletének elemzéséről vagy az Ön által használt rendszerek működéséhez szükséges alkatrészek raktárkészleten tartásáról, mi készséggel állunk rendelkezésére. Komplett épületautomatizálási megoldásokért forduljon a UNIS Group munkatársaihoz!