Engedje meg, hogy megjavítsuk meghibásodott Simodrive egységeit! 

25 május 2018

A Simodrive-ot világszerte rendkívül megbízható hajtási megoldásként tartják számon az autóiparban. A hajtásrendszereket az autóipari gyártási folyamatok minden szakaszában használják. Éppen ezért a Simodrive meghibásodása komoly fennakadásokat okozhat a gyártásban. Az UNIS Group azonban készségesen vállalja a Simodrive egységek tesztelését, javítását és tisztítását. Így Önnek nem kell idő előtt befektetnie egy új modellbe, és a lehető leghamarabb folytathatja a gyártást.

Miért válassza az UNIS Groupot Simodrive-javító szervizpartneréül?

Ipari elektronikai szakértői hátteréből adódóan az UNIS Group kellő szakértelemmel rendelkezik a Simodrive egységek javításához. Évek óta biztosítunk javítási szolgáltatásokat autóipari ügyfeleinknek. Emellett kifejlesztettünk egy egyedülálló rendszert a Simodrive egységek javítás utáni tesztelésére. A Simodrive tápegységeken és hajtásrendszereken három napos tartóssági tesztet végzünk, amely során folyamatosan magas, akár 110 kW-os áramerősségnek vetjük alá őket. Ezzel biztosítjuk, hogy Simodrive egysége sikeresen megjavítva hagyja el tesztközpontunkat. Ha Simodrive egységét nem lehet megjavítani, a hibás egység cseréje is lehetséges a tartalék alkatrészek nagy készletéből.

Javítóipari tapasztalatainknak és egyedülálló tesztelési rendszerünknek köszönhetően a beküldött Simodrive egységek több mint 94%-át sikeresen javítjuk meg.

A UNIS Group szolgáltatásai:

✓ „Ha nincs megoldás, nem kell fizetnie”
Akár 2 év garanciát vállalunk
Szakszerű, gyors munkavégzés
Élettartamuk végén járó termékek javítása
Fix javítási díjak
Éjjel-nappali szolgáltatás a sürgős javításokhoz

A UNIS Group a programozható logikai vezérlőktől a frekvenciaváltókig, a lágyindítóktól az ipari PC-kig az Ön szervizpartnere az ipari elektronikai cikkek javításában és szervizelésében. Érdeklődik a szolgáltatásaink iránt? Kíváncsi, mit tehetünk Önért? Lépjen kapcsolatba értékesítő csapatunkkal, és érdeklődjön a szolgáltatásainkról.