Akár 2 év általános garancia

7/24-es készenléti szerviz

Sikerdíj alapú javítás

150 000-darabos raktárkészlet

CNC

Keresés: {{productSearch}}

CNC

Mi az a CNC-vezérlés?

A CNC-vezérlés (számítógépes numerikus vezérlés) az eszterga- és marógépek számítógépes vezérlőrendszere. A CNC-gépeket a gyártástechnológiában általában műanyag, fa és fém munkadarabok egyes részeinek pontos megmunkálására használják. A CNC lehetővé tette új gyártási technológiák kifejlesztését, például a lézeres vágást és a szikraforgácsolást is.

Mire használják a CNC-vezérlőket?

A CNC-vezérlőket többek között az anyagfeldolgozásban használják, például lézeres vágáshoz, hegesztéshez, hajlításhoz és fúráshoz. A CNC-vezérlés kiválóan alkalmas nagy mennyiségű komplex termék előállítására.

A CNC előnyei

A CNC-vezérlők használata számos előnnyel jár:

  • kiváló pontosságot biztosít alacsony állásidő mellett;
  • folyamatos, kiváló minőséget biztosít;
  • rugalmas és sokoldalú.

CNC-javítás

A UNIS Group széles körű tapasztalattal rendelkezik a CNC-alkatrészek javítása terén. Lehetőség van például a vezérlők, illesztőkártyák, tápegységek, vezérlőpultok és a jeladók javítására. A UNIS Group  komponensek szintjén végez javítást, ami azt jelenti, hogy bármilyen márkát, típust és szériát javítani tudunk. A UNIS Group tapasztalata kiterjed a Siemens, Fanuc és Heidenhain eszközökre is.A javítást alapos tesztelés követi (kommunikációs portok, biztonsági áramkörök, paraméterek stb.). A javításokra akár 2 év garanciát vállalunk.

Akár 2 év általános garancia

7/24-es készenléti szerviz

Sikerdíj alapú javítás

150 000-darabos raktárkészlet