Gyakran ismételt kérdések

Általános tájékoztatás

Az UNIS Group az ipari elektronika terén végez javításokat: PLC-k, frekvenciaváltók, DC vezérlők, servo driverek, robot elektronika, monitorok, kezelőpanelek, programozható berendezések, ipari PC-k, tápegységek, UPS-ek és egyedi vezérlőpanelek.

Az UNIS Group márkafüggetlen szervizelést végez, és nagy tapasztalattal rendelkezik többek között az alábbi márkák terén:

Siemens, Lenze, ABB, Texas Instruments, Philips, Danfoss, Indramat, Kuka, Omron, Mitsubishi, Telemecanique, Modicon, Allen-Bradley, Fanuc en SEW

Gyakorlatilag az eszközök 70%-át a megrendelést követő 3 héten belül visszaküldjük javított állapotban. A hosszabb átfutási idő általában azon alkatrészeknek tudható be, amelyek nincsenek készleten.

Ha azonban minden esetben sürgősen szeretne megoldást találni a felmerülő hibákból adódó leállásokra, a 24/7 órás készenléti szerviz szerződésünk jelenti a megoldást. Ez által az Ön problémájának megoldása elsőbbséget élvez a ügyfelek kiszolgálása során, és a UNIS szakemberei azonnal megkezdik a hiba javítását.

A UNIS Group 2 év garanciát vállal a tesztelhető modulok javítására, értékesítésére és cseréjére.

Igen, a raktárkészletünk tartalmát naponta frissítjük a webáruházunk honlapján.

A UNIS Group jelentős raktárkészlettel rendelkezik pótalkatrészekből. Több, mint 150 000 pótalkatrész és 18 000 egyedi darab. Új és használt elektronikai alkatrészek, tesztelt készülékek és számos már nem gyártott és a gyártó által nem támogatott alkatrésszel rendelkezik.

Készlet: