Körforgás az alapoktól

2020-ben már mindannyian egyetértünk azzal, hogy a körforgásban van a jövő. Mi ezt a UNIS Groupnál már régebb óta tudjuk: a szolgáltatásaink lényege a tartósságra és a körforgásra épül. 1984 óta gondoskodunk róla, hogy ügyfeleink a lehető legtovább használhassák már meglévő rendszereiket, és ne kelljen új megoldásokba fektetniük. Megjavítjuk a hibás elektronikai cikkeket, és ha az alkatrészek már kifutottak, kapcsolatba lépünk az ügyfelekkel a kompatibilis alternatívák megkereséséhez.

Hozzájárulunk az iparág körforgásához, életre keltjük a korszerűtlenné vált, vagy hibás elektronikai cikkeket, és újra felhasználjuk őket a termelési folyamat során.

A UNIS Group életre kelti hibás elektronikai cikkeit! A UNIS Group fenntartható javítási szolgáltatást biztosít az ipari berendezések élettartamának meghosszabbítása érdekében. Mindig szívesen vásárolunk új, és használt elektronikai cikkeket is. Vagy akár le is adhatja hibás elektronikai cikkeit nálunk. Mi a lehetőségekhez mérten újra felhasználjuk őket, és felelősségteljesen újrahasznosítjuk a már nem használható alkatrészeket. Ezáltal hozzájárulunk a környezetre kifejtett hatás csökkentéséhez, és egy jobb világhoz.

Csatlakozna hozzánk egy fenntartható jövő és egy körforgásos iparág kiépítéséhez? Vegye fel velünk a kapcsolatot.